1

Het Labyrint-boek

Samen met een groep Nederlandse en Belgische labyrintwerkers werkte ik, sinds 2014, aan een nieuw boek waarin we stem gegeven hebben aan het labyrint. Gebundelde wijsheid over het labyrint, met veel prachtige foto's. Een boek voor mensen die het labyrint net ontdekt hebben en ook voor mensen die hun plezier in labyrinten willen voeden met andere inzichten en mogelijkheden; en voor iedereen die meer wilt weten over labyrinten. Begin februari is dit boek uitgegeven.

Dit prachtig vormgegeven boek heeft een harde kaft, 88 pagina’s, mooie kleuren en een leeslint.  Wegwijs in het labyrint nodigt je uit op reis te gaan. Je kunt dit boek zien als een gids waarin je van alles kunt ontdekken over het labyrint.  Van geschiedenis tot gebruiken, van mythes tot zelf maken en van bedoeling tot bestemming. Een boek dat je oproept het labyrint zelf te gaan ervaren of met anderen te beleven. Het labyrint biedt reizigers waar ook ter wereld de gelegenheid thuis te komen op de reis van hun leven.Wil je een kijkje nemen, klik dan hier voor het inkijkexemplaar.

Mogelijk heb jij belangstelling voor dit  boek, dat 21,50 euro kost. Je kunt het rechtstreeks bestellen bij de uitgever, www.mbwebshop.nl. Als je bij actie/kortingsbon de code LabyrintWerk (let op de hoofdletters) invult, wordt het boek gratis binnen Nederland verzonden. Het boek is ook te bestellen bij (online) boekwinkels.

Als je nog vragen hebt, via mij het boek wilt bestellen of anderszins wilt reageren, je bent van harte welkom een e-mail te sturen.