Door Wie

Marga Marcelis.
Ik ben geboren op 5 november 1958.

Mijn passie is om mijzelf en anderen uit te nodigen om steeds meer onze essentie te durven leven en te komen tot de ervaring dat je een waardevol mens bent. Zo ontmoet je zin, vreugde en vrije verbondenheid in je leven.

Ik ervaar dit als een uitnodiging voor een innerlijke ontdekkingsreis.
En net als op een avontuurlijke reis gaat het soms vanzelf, kom je soms -ogenschijnlijk onneembare- hindernissen tegen en moet je af en toe even stil gaan zitten om keuzes te maken of om te genieten van wat er is.

Doordat ik deze innerlijke ontdekkingsreis op vele manieren zelf ben gegaan, hebben kennis en ervaringen een diepe betekenis en toepasbaarheid gekregen.
De verschillende methoden en visies die ik heb leren kennen en die ik ge´ntegreerd heb in mijn manier van werken, ervaar ik als een grote rijkdom in de begeleiding van mensen. Ik ervaar mijn werk met mensen als een grote inspiratiebron, verrassend en telkens nieuw.

Ik word ge´nspireerd door de natuur en het kind. Zij zijn fantastische leermeesters in het vinden van onze bron, het leven op een natuurlijke stroom, en het leven vanuit verwondering, plezier en nu.
Het contact met de oorspronkelijke kwaliteiten in jezelf herstellen is een belangrijk aspect in mijn werk en leven.

Lees meer>>>
Marcelis Consult  Marga Marcelis   Nijmegen   tel: 06-16438473